CARA MEMBANKRAPKAN TMTOUCH, DIGI, CELCOM DAN MAXIS
Bagaimana mendapat kredit prepaid secara PERCUMA!!!!

Tekan 122,

Tekan 1,

Tunggu 10 saat,

Tekan 1555 dalam 1 saat,

Letak telinga pada handphone,

Dengar bunyi seperti line tak clear,

Tunggu bunyi selesai,

Sekiranya bunyi tiada lagi dalam 5 saat tekan 5,

Jika bunyi masih ada, tekan 6 Letak telinga pada handphone,

Tunggu ada suara operator yang kurang jelas, 5 saat selepas suara itu tekan 5,

Kemudian masukkan nombor telefon anda (eg. 012-5555555),

Kemudian masukkan 4 nombor terakhir nombor telefon anda,

Kemudian masukkan 3 nombor pertama nombor telefon anda,

Selepas itu, tekan nombor 012(atau 013,016,010,019) secara terbalik,

iaitu 210,

Kemudian, tekan nombor 012(atau 013,016,010,019) secara tidak terbalik,

iaitu 012,

Letak telinga pada handphone, Dengar bunyi seperti orang cina bercakap dan

kurang jelas, Tunggu bunyi selesai, tekan 777,

Selepas itu, kira sehingga 10 kemudian tekan #,

Sekarang letak telinga pada speaker kecil untuk ring tone di handphone,

Anda akan dapat mendengar sejenis ring tone yang pelik,

Selepas itu letak telinga pada handphone pula, Anda akan mendengar kembali ring tone itu dalam versi yang kurang jelas,

Kira sehingga 10, Kemudian letak kembali telinga pada handphone,

Anda akan mendengar seorang lelaki berkata "sedia",

Sediakan pen dan kertas, dan tunggu lelaki itu menyambung percakapannya,

Lelaki itu akan memberi anda nombor, Salin nombor itu, Kemudian tekan nombor 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4, Kemudian koyakkan kertas anda itu, Kemudian bla bla bla bla, kalau korang dah baca sampai sinikorang memang bodoh yang TULEN .

wahkrahkghakga.....ekekkekekke....eeegeggegegeg

Mana ada benda FREE dalam Dunia Nie

AMPUN GURAU JER NIEEEE.......HEE HEE HEEE

SAYA ni tukang forward je*mana boleh kena sorang-sorang.

Hidup ni kena share*..