Tuesday 03 June 2003
Audioslave - Like A Stone
On a cobweb
Afternoon
In a room full of emptiness
By a freeway
I confess i was lost in the pages
Of a book
Full of death
Reading how we'll die alone
And if a god will lay to rest
Anywhere we want to go

In your house
I long to be
Room by room
Patiently
I'll wait for you there
Like a stone
I'll wait for you there
Alone

And on my death bed
I will prey
To the gods and the angels
Like a pagan
To anyone who will take me to heaven
To a place
I recall
I was there so long ago
The sky was bruised
The ground was bled
And there you led me on

In your house
I long to be
Room by room
Patiently
I'll wait for you there
Like a stone
I'll wait for you there
Alone
Alone

In all i read
Till the day was gone
And i sat in regret
In all the things i've done
For all that i've blessed
And all that i've wronged
In dreams until my death
I will wonder on

In your house
I long to be
Room by room
Patiently
I'll wait for you there
Like a stone
I'll wait for you there
Alone
Alone

posted at 4:24 pm 03062003

Monday 02 June 2003
Mengembara
Bile dah tade internet kat opis, aku cam dah malas sangat nak lepak opis. Hoho! Per lagi, aku zas aaa ikut si Haris nih jumpe client. Memule belasah pi Pudu, pastu usha Menara Cosway sat, pastu zas ke Maju Junction, then Shah Alam, Bangi, Serdang pastu baru Shah Alam balik. Huhuhuh penat siallll!!

Bodoh la internet nih, camne doh aku nak update nih? MUAHAHHAHA nampak gaya aku update bodoh je la kat sini. Nak upload pun takleh. Hehe!

posted at 5:12 am 03062003

Nombor baru

Haa sesape yang ade nombor aku yang lame tu, leh dilupekan laaa. Buang je nombor tu, haa meh sini message aku kalau nak tau nombor baru. Kalau nak tau la, kalau tanak, pedulik korang laa kan! MUAHAHHAHAHAHAA!

posted at 12:27 pm 02062003


Sunday 01 June 2003
Montoya won
Saz hoii!! MUAHAHAHHAHA Montoya menang sialllllll!! Raikkonen loserrrrrr!! MUAHAHAHHAHAHA padan muke!

posted at 12:42 am 02062003

Selamat tunang Kham
Selama nih aku dengar je orang cakap yang si Kham nih (Kham nih penah jadi kawan yang terlebih best satu ketika dulu. Senang citer ex aku la doh) akan bertunang or dah bertunang. Tapi die tak penah nak bagitau aku pasal memende nih.

So, aku pi la tempat keje die since die memang keje hari Ahad. Lagipun aku nak pass gambar convo yang ade gambar die dalam album aku. Memang memule tu seronok gile aaa beborak. Tapi tetibe aku teringat pasal tunang-tunang menatang nih la. Serta-merta aku tengok jari kanan die.

Mukeh: "Err Kham, saye baru perasan la hari nih"

Kham: "Perasan ape wak?"

Mukeh: "Errr tuu haa" (sambil tengok jari die)

Kham: "Ooo nih. Errr awak baru perasan ker Mukeh?"

Mukeh: "Haa iye la"

Kham: "Betul?"

Mukeh: "Betull"

Kham: "Sumpah?"

Mukeh: "Sumpah"

Kham: "Ermm, ok"

Dah bertunang rupenyer die nih, hehe, depan mate aku lagi aku perasan ade 3 cincin yang sebelum nih aku tak penah nampak pun cincin-cincin tu. Ermmm! Erghh! Tape, aku cool je. Hehehe! Aku ingatkan die lek lek je, rerupenyer die pun takde la lek lek sangat, kalau lek lek, sure dah bagitau aku lame dah. Tapi nih tak bagitau aku pun dohh, mebbe die ade sebab la tu kot. Terkilan aku sehhh! Tu pun tanak habaq kat aku. Ermm!

Pape hal pun, semoga die sentiasa dilimpahi kebahagiaan yang berterusan hendaknya. Amin!

posted at 12:39 am 02062003


Selamat pengantin baru Ajak

Ajak nih dulu housemate aku kat Melaka. Dalam 10 orang yang duduk kat umah banglo 2 setengah tingkat yang mewah tu, Ajak nih la antara yang paling komited sekali dalam belajar, bab-bab awek nih tak layan langsung sehhh. Jangankan nak usha, orang nak usha die pun die bleh buat tak layannn je.

Tapi hari nih, perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! Dah kawin dah pun mamat nihhh. Demmittt!! Bile aku cakap congrats kat die, die ngan lek lek cool je cakap 'Alhamdulillah, dah rezeki'. Hohohoho!

Aisyah: "Ajak, ape rase sekarang nih?"

Ajak: "Rase legaa. Lepas sume beban. Fuhhh!"

Aisyah: "Wahh congratss! Ajak, kenaper pakai inai 3 jari je?"

Ajak: "Sebab memang lelaki pakai tige jari je"

Shaja: "Haa memang lelaki pakai tige jari je inai Aisyah" (Shaja nih wife si Ajak nih)

Mukeh: "Tapi sebenarnyer kan Aisyah kan, kalau die pakai inai 3 jari, maksudnyer, die ade lagi 3 pompuan leh kawin. Kalau die kawin isteri kedua, nanti jari die inai 2 jari je"

Aisyah: "Betul ker?"

Ajak: "Ape die nih?"

Aisyah: "Mukeh kate, kalau inai 3 jari, maksudnyer leh kawin lagi 3, kalau dah kawin isteri no 2, inai 2 jari je, kalau dah kawin isteri ke 4, memang tade inai la"

Shaja: "Sape ajar camtuuuuuuuu?? Amboiiiiiiiiiii!!!" (sambil mata terbeliak kat aku. MUAHAHAHAHHA marah aku tuuuuu!! MUAHAHAHHA)

Aisyah: "MUAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA! WARGHAHAHHAHAHAHAHAH padan mukeee!!"

Mukeh: "Cissss siotnyer Aisyahh! Selambe gelak bebesar. Cisss! Kurengg!"

Aisyah: "MUAHAHAHHAHAHAHA padan mukeee"

posted at 8:20 pm 01062003


Archive
+ current
+ June 2003
+ May 2003

+ April 2003
+ March 2003
+ February 2003
+ January 2003
+ 2002
+ 2001